Alla inlägg under mars 2008

Av Cina - 13 mars 2008 16:26

Hade en sådan där vaknatt i natt. Har sovit jättebra i flera nätter men så inatt kl. 2 så var jag klarvaken...ingen idé att liga och snurra utan det var bara att kliva upp. Gjorde mig lite Café au Lait och satt sedan och filosoferade och löste sudoku till dess att kl. var 4. La mig och somnade om och var förståss helt död när klockan ringde.

Vet inte vad det var som höll mig vaken, tycker att jag inte har så stora bekymmer i livet just nu att vara orolig eller stressad för.....


Det blev ingen korv i går men jag gick och tränade i alla fall och det var så jäkla roligt. Hade engergi som bara den och det bara flöt på. Då är det roligt att träna.


Strax dax att gå hem, min tur att laga middag i dag och då blir det förståss Spaggetti och köttfärssås...den godaste spagettin i stadá....Ciao!



Av Cina - 12 mars 2008 16:34

Är jag klar med det uppdrag jag fått om att göra en organisationsutredning...och det blev så j-la bra..om jag får säga det själv...Känner mig helnöjd och jätteduktig. Nu har jag skickat dokumentet till berörda personer och väntar på synpunkter och på fredag kommer jag att presentera det för chefen. Så får vi se om jag får bakläxa...men fram till dess tänker jag i alla fall vara nöjd med mig själv.


Påsken närmar sig och jag ser så fram emot att få åka till Hemavan, det ska bli så roligt...om det nu bara går....Svärmor ligger på sjukhus och det är väl ingen större fara med henne, men hon är väldigt förvirrrad och skickar dom hem henne så måste ju någon titta till henne..Vi är ju inte ensamt anhöriga så jag tycker väl att dom som ska vara kvar i stan´n kan sköta det förståss...


Planen är att jag ska träna i kväll men just nu känns det väldigt väldigt jobbigt att gå dit...men ska försöka peppa mig själv. Brukar tänka att "Är det korv på matbordet när jag kommer hem så går jag och tränar" och i  9 fall av 10 så är det korv på matbordet så med andra ord så ordnar det sig säkert och jag sticker och tränar och äter efteråt.

Ciao!


Av Cina - 7 mars 2008 15:48

Fredag i dag och nyss kommit tillbaka efter att ha varit på Monicas begravning och man blir liksom eftertänksam efter en begravning.

Sorgsen, fundersam och ledsen....

Tur att det är fredag i dag och alldeles snart tänker jag gå hem.

Bastun väntar, en kall cider i den och därefter en god fredagsmiddag.

Längtar till min lilla familj, att få sitta tillsammans och äta, prata om veckan som varit, känna glädjen över att få vara tillsammans....

Det är ju inte alla som får ha det så.....

I övrigt i helgen så blir det lung, sambon ska gå med grabbarna på hockey i morgon och då tänker jag passa på att städa.

På söndag har vi tvättstuga också hoppas vi förståss att solen lyser lika vackert som i dag så att vi får vara ute på isen, dricka choklad och äta limpsmörgås.

Ciao!

Av Cina - 6 mars 2008 15:11

I bland är mina drömmar så starka och tydliga och då tror jag att dom vill förmedla ett budskap till mig....någon vill säga mig någonting...


I dag har jag en oro i kroppen, någon som fattas mitt hjärta har det svårt..det är jag så övertygad om, känslan är så stark att den gnager i mig...


Snöstorm ute i dag och jag måste strax trava hem för att ta på mig något snyggare inför kvällens firmafest..







Av Cina - 2 mars 2008 18:32

Söndagkväll och jobbångest inför morgondagen, varför är det så? Jag trivs ju på jobbet och har massor med roliga arbetsupgifter som väntar på mig..ändå är det så att varje söndagkväll så önskar jag att det var flera dagars ledighet till....

Det har varit en bra helg. Både i går och i dag har vi börjat dagen med 1 tmmes långpromenad innan frukost. Jättehärligt.

I går var vi på stan litegrann, bastu innan jättegod middag. I dag har vi inte gjort många knop...läst. Det är så härligt att se att sambon kan koppla av och  sitta och läsa en bok en hel dag. Det gjorde han aldrig förut i vårt "gamla" liv..

Vi ska gå på bio ikväll " An old cuntry..." eller vad den nu heter. Ända sedan vi flyttade till stan har vi sagt att vi ska gå på bio, men först nu blir det. Tidigare gick vi minst 1 gång per månad på bio...men det är väl för nära nu.

Utbildning i morgon, Personalpolitiska dokument...antagligen därav jobbångesten...Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards