Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Ensamhet, för kort helg och hälsning från förr

Av Cina - 23 november 2008 19:22

I fredags hade sambon firmafest, vi respektive fick följa med.

Först var vi på Kulturens Hus, åt god mat och sedan blev det Elvis-konsert. Sedan var vi tjejer danssugna och det blev ett besök på Oliver´s. Stamkrogen från singellivet...:-)

I diskodunket och bland alla fyllskallar slog det mig att hur otroligt många ensamma, desperata människor det finns....

För 10 år sedan när jag var ensam fick jag inte nämnvärt så många erbjudanden som jag fick i fredags...jag var helt chockad!!

- Talking to me?? En 45 årig halvfet kärring??? Ursäkta mig, du måste ha sett fel...eller: Ursäkta, vad är det för fel på dig då??

Sorgligt..jag och Urban hade en lång diskussion och vi enades om att om vi blir ensamma igen så skall vi definitivt rata krogen och ragga på Internet istället...måste vara ärligare än ett dansgolv fullt av dyngraka erotikstinna människor..

Hur som helst, vi dansade mycket, drack mycket och hade riktigt roligt. Jag och sambon ledde varandra hem genom natten, stannade till på MAX ( förståss, hör ju Norrlandsnatten till). Kom hem och stupade i säng sjugandes " My baby let me beeeee, you lovvving Teeddy Bear.."


Lördagen kändes, men vi städade, gick på långpromenad, bastade, åt röding med mandelpotatis och somnade så sött i soffan.


I dag kan jag bara konstatera att helgerna är 1 dag för kort....jag behöver 1 dag för att förbereda mig för veckans jobb, och som det är nu så får jag ju bara 1 dags helg, söndagen går åt till att förbereda sig för måndagen...Hmmm....När jag blir rik ska jag bara jobba 4 dagar per vecka...frågan är bara om jag ska ta bort fredag eller måndag..?


Blev skitglad i dag när jag öppnade bloggen...hade fått en kommentar från en gammal arbetskamrat, ELA, så kul eftersom jag då och då tänker på henne och undrar var hon blev av...så dök hon upp på min blogg, lite konstigt också eftersom jag i måndags träffade en annan arbetskamrat från samma gäng, ANK och dessutom förra veckan pratade jag med allas vår Chef "Nilen". Alla dessa kontakter från den tiden på bara drygt 1 vecka, märkligt???


I veckan har jag lite jobbiga saker att brottas med:

"Det svåra samtalet"

Slutfasdiskussioner på vårt stora projekt där vi och leverantör inte är överens

Presentation i morgon, för ett gäng bråkiga ungdomar från Gymnasiet ( enligt deras lärare så är dom bråkiga i alla fall...)

Julpynta och baka bullar.......


Nåjo,ny vecka med nya möjligheter.....

1 ½ vecka kvar till sonen kommer hem - längtar såå mycket efter honom...

Fick lite sådär ångestkänsla i går och har försökt att nå honom hela dagen men han har inte mobilen påslagen.....bestämmer mig för att inget har hänt - då skulle vi väl ha hört något....


Ciao!





 
 
Ingen bild

belsebubban

23 november 2008 20:44

Hihiiii, jag blir så glad när jag läser din blogg, mycket som du skriver känner jag igen i mig själv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cina - 18 mars 2010 20:28

** Sååå trött på denna vinter, kallt vareviga dag och i i dag ännu mer snö....man borde vara björn och gå i ide på vintern.   ** Endast 2 månader kvar till sand mellan tårna...då blir det husmoderssemester tillsammans med väninnorna E och L. Rhod...

Av Cina - 14 februari 2010 07:08

I dag är det en stor dag, (därav den tidiga uppstigningen trots söndag...) IKEA väntar på oss i dag   För er som bor söderut i landet och har IKEA-varuhus runt omkring er så är det ju inget speciellt, men för oss stackars Norrbottningar som ti...

Av Cina - 7 februari 2010 17:26

I dag packar vi. Sonen flyttar till egen lägenhet i morgon. Inte så långt bort, i samma stad några hundra meter bort.... Det känns fantastiskt roligt, att det har gått bra, att han har jobb, att han har blivit en sån fin människa, att han klarar at...

Av Cina - 31 januari 2010 12:02

Sömn, drömmar och hur man sover är ett ämne som intresserar mig, kanske för att jag själv stundvis sover ganska dåligt....eller rättare sagt när jag sover så sover jag väldigt gott, men det är inte alltid jag sover när jag borde göra det...på natten....

Av Cina - 24 januari 2010 12:13

Januari är en tung, trist och tråkig månad. Kallt och mörkt Ekonomin i botten efter julens alla utgifter Snålt med godsaker och kalorier eftersom man måsta backa tillbaka till åtminstone status "november"... Men bara några dagar kvar och seda...

Ovido - Quiz & Flashcards