Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Cina - 22 februari 2008 12:16

Nu är jag hemma igen, Det har varit 3 st intensiva dagar i Paris. Vi ar startat 9 på morgonen och hållit på till kl 17. Allt på engelska vilket gör att man får vara helskärpt hela tiden för att inte missa något.

Sedan vill jag nog påstå att när man åker så där så är det jobb även på kvällen. Man representerar sitt företag, man pratar arbete över middagen, knyter kontakter och bildar nätverk.

I går hann vi i alla fall med ett glas champagne och  en Café au Lait på uteservering  i St Paul Marais, Paris mysigaste kvarter. Därifrån tog vi en snabb promenad längs Seine och såg Notre Dame på långt håll....

Vi bodde i La Defense i Paris och där har jag aldrig varit förut, en spännad stadsdel med modern arkitektur...

Ingen shopping alls - förutom lite smink, godis och vin på flygplatsen.

Det var en skön känsla att var tillbaka i Paris, som trots allt är "min" stad..kanske att jag ska ta upp Franskan igen???

Paris var sig likt - liv, rörelse, baugetter, vin......och ficktjuvar. En kille blev av med plånboken första dagen.

Vi kom till Stockolm i går kväll och har bott på Arlanda i natt och kom till Luleå i dag vid 10.30 Har tagit ledigt i eftermiddag och det känns skönt - hade nog inte uträttat något vettigt på jobbet i eftermiddag.

Nu ska jag och sonen gå ut på sta´n och äta lunch, han åker ju på sin uteliggarresa i kväll...känns inte bra men vad ska man göra?? Han är ju 18 och bestämmer själv över sitt liv.......

Bastu i kväll och sedan SOVA!!!

Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards