Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Cina - 17 juni 2008 10:56

Snart = på torsdag går jag på semester. Har inte hunnit tänka så mycket på det att jag faktiskt skall vara ledig 3 veckor i sommar - men nu när det börjar närma sig och kroppen börjat ställa in sig på att vara ledig....känner mig helt slut..vaknar med ont i huvud och hals och somnar med ont i hela kroppen...Det är 1 år sedan semester och det börjar kännas, dessutom har detta år varit fullspäckat med projekt och jobb....nu är det stora projekt vi jobbat med snart slut och jag har varit skitduktig hela året och fick som bevis på det förtroendet att starta en ny avdelning.

Det arbetet har jag börjat lite smått med, satt i möte i går och skall sitta i dag med de befintliga arbetsledarna på respektive avdelning för att gå igenom personal, budget, planering mm.

80 dagar kvar till resan...och fick i dag ett mail från Pension Sofi på Naxos. De hade ett rum till oss, se länk, och jag tror att det kommer att bli väldigt bra...vi är på väg och Naxos Island väntar på oss!!!!

Sedan ringde sambon.....hans mamma mådde verkligen inte bra i dag och då blev jag orolig....tänk om det händer något med henne som gör att vi inte kan åka....

Vi har ju haft så många år, då vi inte har kunnat planera någonting, inte kunnat glädjas, fått ställa in...snälla...låt inte vår drömresa gå oss om intet.......!!

Ovido - Quiz & Flashcards