Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Cina - 21 maj 2008 21:16

Ett tag sedan sist men lusten har inte infallit och orden har inte funnits...


Packar  i kväll. Åker på ett 2 dagars seminarium - Silja Line till Tallin.

Tilltalar mitt "tattar"-blod att få sticka iväg så här då och då. Dessutom gör det ju ingenting att det är i tjänsten och kostar inget av privatekonomin..


Tjänsten ja, det är fortfarande inte klart. I går träffade vi ansvarig lönesättare och han var så otroligt kränkande så jag var helt förstummad. Han signalerade väldigt tydligt vad han tycker om mig och om den verksamhet jag leder och ev skall leda...så i dag har jag talat med mitt fack flera gånger...vilket inte i sig gav så mycket..dom tyckte jag skulle klara mig själv..., som om det är därför jag betalar avgift till facket????

Vi får verkligen se hur detta går, lönesättaren hotade mig lite igår och menade att tar jag inte tjänsten så blir jag utan jobb.....!??!!!

Vilket skitsnack!! Det värsta med hela den här utdragna processen är ju att jag tappar mer och mer intresse för det nya jobbet, ivern, lusten och engagemanget minskar för varje dag som går och det inte händer något...


Förresten, jag och sambo har börjat med GI - går jättebra. Han har gått ner 2-3 kilo och jag som vägrar väga mig har minskat 2 cm i midjan -  PÅ 2 VECKOR!!!

Vi får väl se nu hur det går att dricka GI på Tallin-kryssning, men jag får väl göra som i fredags när vi hade tjejfest på lokal - beställa  GI-drinkr  av barterndern..


Reserapport kommer efter helgen!!!


Ciao!


Ovido - Quiz & Flashcards