Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Cina - 19 januari 2009 20:39

...."Det blir en dag på stranden
       Morgnarna drar förbi
      Vi sjunker ner i sanden
      Låter dagen gå som den vill..."


På ett äldreboende i vår stad har dom inrett ett solrum, med sand, solstolar, palmer, parasolller mm. Man kan välja program och vara en dag på stranden i Mauritius eller Miami..eller kanske solnedgång på Bali eller soluppgång på någon annan varm plats..Temperaturen varierar mellan 25 till 35 grader. En timme i solrummet är lika med 20 min i solen......

Där var vi i lördags, i flera timmar...vi har ju inte riktigt åldern inne ännu men Catrin jobbar där och bokade både solummet och poolen ( som var 36 grader varm). Hur mysigt som helst. Vi reste och solade och badade och drack parapydrinkar och åt färsk frukt...

Planen var ju att gå ut på krogen men efter det att vi gjort oss iordning och käkat middag så satt vi och gäspade här vid köksbordet och insåg att vi kommer inte att orka någon krogsväng - solen tar på krafterna...eller så är det åldern...vi kanske platsade alldeles utmärkt på Äldreboendet trots allt???


Hur som helst så var det ju väldigt skönt i går att inte det blev någon krog i förrgår...istället blev det en lång promenad till Prins Albin och Prinsessan Alva.

Sambon kom hem sent i går kväll och det var riktigt skönt att ha honom hemma igen.."man saknar inte kon förrän båset är tomt......."


Ciao!





Ovido - Quiz & Flashcards